Andreea Bălan n-a scăpat de probleme! Anunțul făcut de medici, după ce a făcut stop cardio-respirator

Noi precizări în cazul Andreei Bălan, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator. Un reprezentant al spitalului a venit și a vorbit despre starea vedetei.

Potrivit medicilor, Andreea Bălan este în continuare la terapie intensivă, însă starea ei este stabilă. Chiar și așa, riscuri există în continuare, iar artista va rămâne sub atenta supraveghere a echipei medicale, în următoarele zile.

„În acest moment, starea de sănătate a pacientei s-a ameliorat și în momentul de față este într-o stare stabilă. Este supravegheată și a putut fi vizitată de familie și a discutat cu ei. Va fi monitorizată de echipa medicală în perioada următoarelor zile.

În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista. Dar, repet, în momentul de față, starea ei este stabilă și supravegheată.

E greu să spui acum cât trebuie să rămână internată. În câteva zile se vor stabili prioritățile dumneaei și atunci se va știi.

În funcție de motivul în care se instează stopul cardio-respirator, evident că efectele variază”, a precizat un reprezentant al spitalului.

Mai mult, medicul reprezentant a declarat că tratează cazul ca „un succes medical”.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro