Meniul inedit de la parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a mâncat la pomenirea designerului
Publicat pe 01.06.2019 la 14:05 Actualizat pe 01.06.2019 la 14:06
Astăzi este o zi extrem de tristă pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Părinții regretatului designer dar și toți cei care l-au iubit și i-au fost prieteni s-au adunat pentru a-l pomeni pe acesta, la 40 de zile de când și-a pierdut viața în cumplit accident din Săcele, Constanța.
Astăzi este o zi extrem de tristă pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Părinții regretatului designer dar și toți cei care l-au iubit și i-au fost prieteni s-au adunat pentru a-l pomeni pe acesta, la 40 de zile de când și-a pierdut viața în cumplit accident din Săcele, Constanța.
Părinții lui Răzvan Ciobanu, alături de prietenii apropiați ai designerului au organizat astăzi parastasul de 40 de zile al designerului. După ce au mers la biserica din Cimitirul Progresul din Capitală și apoi la mormântul regretatului Răzvan Ciobanu pentru a aprinde o lumânare și pentru a-i aduce un buchet de flori, apropiații acestuia au plecat spre unul dintre restaurantele preferate ale lui, acolo unde au servit un meniu special.
Avocata lui Răzvan Ciobanu și totodată prietena lui cea mai bună, Laura Vicol a povestit la „Star Matinal” că meniul de la parastasul lui Rzvan Ciobanu a conținut sushi, mâncarea preferată a designerului, pachețele de primăvară și alte bunătăți pe care Răzvan Ciobanu le servea ori de câte ori avea poftă.
Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.
R.D.