Detalii cutremurătoare la aproape o lună de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cu cine a vrut să se bată designerul, înainte de accident

+3 click pentru
galerie

Detalii cutremurătoare la aproape o lună de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cu cine a vrut să se bată designerul, înainte de accident © Instagram

Ies la iveală detalii cutremurătoare, la aproape o lună de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Se pare că, potrivit informațiilor din presă, regretatul designer ar fi vrut să se bată cu Stephan Pelger, într-un club din Capitală. 

La aproape o lună de la moartea lui Răzvan Ciobanu, apar speculații care mai de care mai halucinante. 

Potrivit informațiilor din presă, Răzvan Ciobanu ar fi avut un conflict cu Stephan Pelger, chiar de Florii, cu o săptămână înainte de cumplitul accident în care acesta și-a pierdut viața. Se vorbește despre faptul că cei doi s-ar fi aflat într-un club celebru din Capitală, acolo unde s-ar fi încins spiritele, iar Răzvan Ciobanu ar fi vrut să sară la bătaie, pentru a-l agresa pe Stephan Pelger.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro