Alex, fiul Corneliei Catanga, mesaj dur după ce mama lui a ajuns la spital: "Toti au fost hoţi şi duşmănoşi"

+3 click pentru
galerie

Alex, fiul Corneliei Catanga, mesaj dur după ce mama lui a ajuns la spital: "Toti au fost hoţi şi duşmănoşi" © Facebook

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, a izbucnit pe reţelele de socializare, după ce mama lui a ajuns de urgenţă la spital, suferind un stop cardio-respirator. 

Alex Pădureanu a publicat un text în care îi critică pe toţi cei care i-au uitat, iar acum, în momente foarte grele, nu le sunt alături. De asemenea, fiul Corneliei Catanga susţine că nu-i va uita pe aceşti oameni. Le-a mulţumit la final celor care l-au sunat sau au mers la spital pentru a se asigura că marea artistă este bine. 

"Acum mi-am dat seama cu adevărat, cine este lângă mine şi familia mea, cu sufletul, şi cine nu este. NU-I NIMIC! ŢIN MINTE PE TOŢI! Părinţii mei le-au dat la toţi tort să mănânce şi i-a ajutat. Nu mai zic mama cu aşa zisele "prietene" ale ei. Toti au fost hoţi şi duşmănoşi, dar nu-i nimic... e legea compensaţiei!! Toti o să platească mai devreme sau mai târziu!!! Dumnezeu să aibă milă de toată lumea. Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece. Mulţumesc celor care au dat telefoane şi au venit. Cred că mulţi dintre voi ştiţi ce s-a întâmplat! Nu mai stau să dau explicaţii...", a scris Alex Pădureanu. 

După câteva ore de când Alex Pădureanu a publicat acest mesaj, Cornelia Catanga a oferit primele declaraţii, din spital.

"Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca", a spus cornelia Catanga pentru mediafax.ro.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro