Mesajul emoționant postat de Andreea Bălan, după ce s-a căsătorit civil cu George Burcea: „Un da hotărât”

+5 click pentru
galerie

Mesajul emoționant postat de Andreea Bălan, după ce s-a căsătorit civil cu George Burcea: „Un da hotărât” © Spynews

Azi, Andreea Bălan și George Burcea au spus „da” în fașa ofițerului de stare civilă și sunt cei mai fericiți. Plini de emoție, dar și de încredere cei doi și-au unit destinele în fața apropiaților care au savurat din plin acest frumos moment din viața celor doi. 

Andreea Bălan și George Burcea au devenit, azi, soț și soție cu acte în regulă. Cei doi au fost extrem de emoționați și bucuroși și au trăit totul la intensitate maximă. Pe Instagramul său, Andreea Bălan a postat 2 fotografii emoționante cu ea și numeroasele buchete de flori pe care le-a primit, dar și cu superba sa familie. Dar asta nu e tot, căci artista a punctat ceea ce simte prin intermediul unui mesaj extrem de frumos.

„Un DA hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ❤️🌟💍👰🏼” a scris Andreea Bălan, pe Instagramul său. Fanii au felicitat-o imediat pe vedetă și i-au transmis cele mai frumoase urări de bine, casă de piatră și toată fericirea. 

Andreea Antonescu, alături de prietena ei, la cununie

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns astăzi la starea civilă, acolo unde vor spune cel mai sincer „da” din viața lor. Cei doi sunt extrem de fericiți și, drept urmare, au chemat alături de ei numai persoane apropiate, printre care se numără și Andreea Antonescu. Pentru Antena Stars, artista a mărturisit că nu a discutat prea multe cu Andreea Bălan despre eveniment, dar că de-abia așteaptă să-i vadă pe cei doi miri. 

„Nu am vorbit astăzi cu Andreea, am vorbit ieri cu Andreea pentru că na, știi cum e...Trebuie să ia o pauză măcar azi. Nu am vorbit despre eveniment, vorbim strict despre proiectele pe care noi le avem, mi-a dat locația, mi-a dat ora, scurt și la obiect, pentru că de asta aveam nevoie. 
Noi eram cu gândul la repetiții, puneam la unct ultimele detalii ale show-ului. Îi așteptăm aici cu toții. Pe Andreea o cunosc mai bine și nu știu dacă va reuși să se ascundă de data asta, dar sunt convinsă că în adâncul sufletului ei va fi extrem de emoționată. 

Se înțeleg extraordinar de bine, iar copilul va considera că este o altă petrecere. Vom merge și vom petrece. O petrecere mică, cu cele mai importante, apropiate persoane ale Andreei. Andreea să nu ne mai surprindă cu evenimente din acelea care ne dau emoții puternice” a spus Andreea Antonescu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro