Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Bălan, după ce s-a anunțat că a făcut stop cardio-respirator

+3 click pentru
galerie

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Bălan, după ce s-a anunțat că a făcut stop cardio-respirator © Instagram

Andreea Bălan trece printr-o cumpănă mare din viața ei în aceste momente și are parte de toată susținerea din partea familiei și a fanilor.

Îndrăgita artistă a suferit un stop-cardio-respirator în timpul operației de cezariană, în urmă cu o zi, iar acum se află în stare stabilă la clinica privată din București unde a născut-o pe cea de-a doua fetiță.

Au curs mesajele de încurajare pentru Andreea Bălan pe rețelele de socializare acolo unde oamenii i-au transmis să fie puternică și să se facă bine cât mai repede.

În urmă cu doar câteva momente, pe pagina de Facebook a Andreei Bălan a fost postată reacția clinicii private cu privire la incident, postată cel mai probail de soțul artistei, George Burcea.

Comunicat al Spitalului Sanador

,,Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea.
Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica.
Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala.Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri.
Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei.”
, se arată pe pagina de Facebook a Andreei Bălan

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro