Mesajul emoționant al lui George Burcea pentru fiica sa și a Andreei Bălan. „3 ani de Ella Maya”

+3 click pentru
galerie

Mesajul emoționant al lui George Burcea pentru fiica sa și a Andreei Bălan. „3 ani de Ella Maya” © instagram

Astăzi este mare sărbătoare în familia Andreei Bălan și a lui George Burcea. Fiica cea mare a celor doi împlinește 3 anișori, iar aceștia i-au pregătit o mulțime de surprize. Urarea lui George a impresionat o întreagă comunitate de admiratori

George Burcea este un tată fericit. Bărbatul are o căsnice frumoasă alături de Andreea Bălan și două comori de care se bucură foarte mult: Ella Maya și Clara Maria. Fetița cea mare, Ella, împlinește astăzi 3 ani, așa că părinții i-au făcut cele mai frumoase surprize și chiar o petrecere la grădința la care aceasta învată. Părinții și-au anunțat fanii de bucuria pe care o trăiesc astăzi, iar atât George Burcea, cât și Andreea Bălan au avut un mesaj special pentru micuța sărbătorită. 

„3 ani de Ella Maya și tot atâția ani de când zâmbesc în fiecare zi, indiferent de problemele de zi cu zi”, a fost mesajul fericitului tătic.

Nici Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos: „Azi, Ella împlineşte 3 ani!🎂👏🏻🍼
3 ani minunaţi în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiţionată şi suntem cei mai fericiţi!"

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în urmă cu doar câteva săptămâni. Atunci au botezat-o și pe mezina familiei, Clara. Petrecerea a fost una foarte reușită, iar invitații au petrecut până în zori de zi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro