Zi foarte importantă în familia Andreei Bălan! "Ella împlineşte 3 ani" / FOTO

+3 click pentru
galerie

Zi foarte importantă în familia Andreei Bălan! "Ella împlineşte 3 ani" / FOTO © Facebook

Este o zi foarte importantă în familia Andreei Bălan şi a lui George Burcea! Astăzi, fiica lor cea mare, Ella Maya, împlineşte vârsta de trei anişori, aşa că părinţii i-au pregătit o petrecere aşa cum se cuvine. 

Andreea Bălan a publicat deja câteva imagini pe reţelele de socializare de la petrecere, alături de un mesaj emoţionant pentru fiica ei cea mare. Ella Maya a avut alături mai mulţi copii, cu care s-a jucat şi s-a bucurat de tort. 

"Azi, Ella împlineşte 3 ani!🎂👏🏻🍼
3 ani minunaţi în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiţionată şi suntem cei mai fericiţi!"
, a scris Andreea Bălan. 

Andreea Bălan şi George Burcea o ţin din petrecere în petrecere. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au organizat o nuntă de proporţii, cu sute de invitaţi.

Pentru Andreea a fost o zi extrem de emoţionantă şi a plâns de mai multe ori pe parcursul nunţii ei. "Duminică, în ziua nunţii am lăcrimat încontinuu. Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubeşte şi că e mândra de mine şi de tot ce am realizat. Bunica a plâns toata slujba şi mi-a spus că e cea mai fericită deoarece am făcut taina cununiei. Naşii noştri minunaţi ne-au susţinut şi încurajat la fiecare pas. In biserică nu mă puteam stâpanii din plâns deoarece mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţa şi toate greutăţile care m-au adus azi aici. M-am simţit ca o Cenusareasa care si-a gasit printul si fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc in toţi acesti ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alaturi la bine si la greu.  Noua mea piesă, INGER PAZITOR, noua mea piesă, spune povestea mea, povestea noastră, dar şi povestea voastră. E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi si de a fi alături de persoana iubită la bine şi la greu", a scris Andreea Bălan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest