Mesajul emoționant al Ozanei Barabancea de ziua de naștere a fiicei sale: ”Rămâi cât mai mult pură și neprihanită”

+3 click pentru
galerie

Mesajul emoționant al Ozanei Barabancea de ziua de naștere a fiicei sale: ”Rămâi cât mai mult pură si neprihanită” © arhiva

Ziua de 18 februarie este o zi foarte importantă pentru Ozana Barabancea. În fiecare an, fiica ei își sărbătorește de fiecare dată, iar vedeta nu uită să-i adreseze câte un mesaj emoționant care să sensibilizeze pe toată lumea. Nici în acest an nu a trecut neobservată. 

Ozana Barabancea este o femeie cu adevărat fericită. Vedeta are parte de o carieră de succes, dar și de doi copii de care este foarte mândră. Astăzi, fiica ei, Gloria își sărbătorește ziua de naștere, iar vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare. 

”Draga mea fiica,
Pentru că eu am crescut fără mamă, dar nu și fără scrupule , pentru că am trăit un dor nespus pentru ea, îți promit că voi fi mereu alături de tine și te voi sprijini în orice iți dorești, nu că ai avea nevoie, că știu cât de perseverentă, isteață și dibace esti, dar pentru că vreau să știi că te poți baza pe mine, pe fratele tău, pe dragostea noastră.
Îți mulțumesc pentru bucuria de a fi mama ta ! Îți mulțumesc că te vad cum crești și parcă ieri te-am născut ! S-a oprit timpul în loc .
Nu știu dacă am fost o mamă bună pentru tine, dar îți promit că voi rămâne mereu atentă la nevoile si prioritățile tale pentru că tu și fratele tău sunteți prioritatea mea !
Aceasta societate, care smulge copiii din cadrul familiei și dorește dezbinarea famililiilor este o societate periculoasă și bolnavă . Ai grijă de sufletul și de trupul tău, umple-ți timpul cu lucruri folositoare și ziditoare sufletului tau, fii vigilentă cu cei din jur, prevăzătoare si mereu cu un pas înaintea “adversarului “, respectă-ți familia si prietenii, fii de folos, altruistă și săritoare mereu la nevoile celor din jur, fii bună si iertătoare. Îți sugerez părintește să fugi de ispite și să faci față cu răbdare și cu rugăciune “furtunilor” din viața ta. Oriunde ai fi , ține-te agățată de Hristos, pentru că acolo unde nu poate omul, poate Dumnezeu !
Rămâi cât mai mult pură si neprihanită, inteligentă si pregătită!
Îți vom fi aproape mereu și eu și fratele tău! Ești minunată ! Ești diamantul, bucuria și mandria noastră .
Să rămâi așa încă o veșnicie!
La mulți ani, odorul meu!, ”
a fost mesajul postat de Ozana pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro