Mesajul lui Daniel Buzdugan, în plină pandemie de coronavirus. La ce i-a îndemnat omul de radio pe fani

+3 click pentru
galerie

Mesajul lui Daniel Buzdugan, în plină pandemie de coronavirus. La ce i-a îndemnat omul de radio pe fani © Facebook

Numărul persoanelor afectate de coronavirus continuă să crească. Virusul ucigaș din China a fost luat în serios și de vedetele autohtone, multe dintre ele apelând deja la măsuri de precauție, cum ar  fi auto-izolarea la domiciliu. Iată care a fost mesajul lui Daniel Buzdugan către fani, în plină pandemie de COVID-19!

Vedetele își țin permanent fanii la curent cu ce decizii au luat în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Multe dintre ele și-au făcut provizii și au ales să rămână acasă alături de familiile lor pentru a-i ști în siguranță. Daniel Buzdugan le-a transmis admiratorilor de pe rețelele sociale un mesaj de suflet, îndemându-i să se roage.

„Să ne rugăm, să ne rugăm și iar să ne rugăm!”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare.

În continuare, omul de radio le-a scris fanilor rugăciunea pe care i-a îndemnat să o rostească în această perioadă.

„Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ești bogat în milă și, cu purtarea Ta de grijă cea înțeleaptă, ocârmuiești viața noastră, ascultă rugăciunea noastră, primește pocăința noastră pentru păcate, oprește noua boală molipsitoare (noua epidemie), precum ai încetat pedepsirea poporului Tău în vremea regelui David. Cel ce ești Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, dăruiește însănătoșire celor cuprinși de boală, ridicându-i grabnic din patul durerii, ca să Te slăvească pe Tine, Mântuitorul cel Milostiv, iar pe cei sănătoși îi ocrotește de orice boală. Binecuvintează, întărește și păzește, Doamne, cu harul Tău, pe toți cei care, cu iubire de oameni și jertfelnicie, îi îngrijesc pe cei bolnavi la casele lor sau în spitale. Îndepărtează toată boala și suferinţa din popor și ne învață să prețuim viața și sănătatea ca daruri ale Tale. Dăruiește-ne, Dumnezeule, pacea Ta şi umple inimile noastre de credință neclintită în ocrotirea Ta, de nădejde în ajutorul Tău și de dragoste față de Tine și de aproapele. Că al Tău este a ne milui și a ne mântui pe noi, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!”, a continuat Daniel Buzdugan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro