Mesajul transmis de Lora, după ce mama ei s-a stins din viață. Artista e îngenuncheată de durere

Mesajul transmis de Lora, după ce mama ei s-a stins din viață. Artista e îngenuncheată de durere © Instagram

Lora trece prin clipe extrem de grele. Mama artistei s-a stins din viață astăzi, după ce s-a luptat cu cancerul la sân timp de cinci ani. 

Lora e sfâșiată de durere după ce părintele ei a plecat la Ceruri și abia și-a mai găsit puterea de a scrie câteva rânduri despre nenorocirea care i-a lovit familia. Lora a sperat până în ultima clipă că mama ei se va face bine și a încercat ani de zile să o salveze, cu numeroase tratamente în țară, dar și în afară. 

"<<Cine are părinţi, pe pământ nu în gând. Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând...>> Drum lin, mama scumpă... ai plecat cu jumătate din inima mea...🖤", a scris Lora, pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Lora a luat decizia de a lua o pauză de la rețelele sociale și a postat un mesaj prin care le-a explicat admiratorilor că mama ei trece printr-o perioadă grea și are nevoie de toată susținerea artistei. "Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.", a fost mesajul Lorei.

Lora a primit numeroase mesaje de condoleanțe din partea fanilor, dar și a mai multor vedete din România. Familia artistei se pregătește acum de înmormântare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro