Probleme de sănătate în familia Lorei. Artista a decis să se retragă pentru o perioadă din mediul online: ”Există suferințe”

+3 click pentru
galerie

Probleme de sănătate în familia Lorei. Artista a decis să se retragă pentru o perioadă din mediul online: ”Există suferințe” © instagram

Lora trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Din cauza unor probleme de sănătate din familie, artista a decis să părăsească pentru o perioadă mediul online și să lase deoparte conturile sale de socializare casei de discuri, pentru ca ea să se concentreze pe familie.

Lora are parte de una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Astăzi, cântăreața a publicat pe pagina ei de socializare un mesaj ce i-a luat pe toți în surprindere. Cântăreața se retrage din mediul online! 

Din ce putem observa în mesajul pe care aceasta l-a scris pe pagina ei de Instagram, se pare că este vorba despre o problemă gravă de sănătate a unui membru din familia sa:  ”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.”, a fost mesajul artistei. 

Cântăreața îi roagă pe toți cei care o urmăresc pe contul de socializăre să transmită un gând bun pentru familia ei.

Chiar dacă pare o femeie puternică și mereu zâmbitoare, Lora a avut parte de momente ce i-au marcat viața. Tatăl a murit în urmă cu mulți ani, iar de ceva timp mama ei se luptă cu o boală grea: cancerul. Femeia a trecut prin mai multe operații grele, iar artista i-a fost alături de fiecare dată.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro