Mesajul tulburător al femeii cu care se iubea Anca Pop, după ce artista s-a înecat în Dunăre. "Odihneşte-te în pace, iubito!"

+3 click pentru
galerie

Anca Pop şi Fraga © Foto: Facebook

Anca Pop, artista care a murit după ce a căzut cu maşina în Dunăre, se iubea cu o femeie. Deşi spunea că este atrasă şi de femei şi de bărbaţi, Anca Pop avea o parteneră, Fraga, cu care se mândrea şi alături de care se poza des.

Fraga a avut şi ea o primă reacţie după ce partenera sa a încetat din viaţă într-un fel atât de şocant. Fraga a avut un mesaj tulburător pe reţelele sociale, în care şi-a exprimat regretul şi durerea dispariţiei prematură a Ancăi Pop.

"Anca Pop, odihneşte-te în pace, iubito! Vei rămâne veşnic în inima mea. Îmi este dor de posteriorul tău nebun", a scris Fraga, după ce Anca Pop a murit.

CITEŞTE ŞI: Ce s-a întâmplat cu pagina Ancăi Pop, la o zi după ce s-a aflat că a murit

Anca Pop, despre relaţia cu Fraga

Anca Pop a recunoscut că găseşte în Fraga tot ceea ce nu poate să-i ofere un bărbat. Totodată, artista spunea că bărbaţii nu sunt pregătiţi pentru o femeia ca ea.

Anca Pop a vorbit în termeni extrem de laudativi la adresa partenerei sale, Fraga. “Ne-am cunoscut la un studio, la Mogoșești, și de acolo a fost o chimie, o energie feminină aparte, care nu știm încă unde va duce. Am dormit de câteva ori împreună, îmbrățișate. Nu există limite, nici bariere. Mă îndoiesc că eu sau Fraga o să acceptăm vreodată un bărbat în viața noastră, pentru că ei nu sunt pregătiți încă pentru  femei ca noi. Bărbații sunt intimidați, geloși, vor să controleze și nu vor avea niciodată parte de femei ca noi, de femei insipide”, spunea, în urmă cu câteva luni, Anca Pop.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro