Mihaela Borcea, în doliu. Mesajul dureros pe care l-a transmis. ''Ai plecat mult prea devreme dintre noi''

+3 click pentru
galerie

Mihaela Borcea, în doliu. Mesajul dureros pe care l-a transmis. ''Ai plecat mult prea devreme dintre noi'' © Facebook

Momente grele pentru Mihaela Borcea. Fosta soţie a lui Cristi Borcea este în doliu, după ce una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa s-a stins din viaţă.

Mihaela Borcea trece prin clipe delicate, după ce a aflat că Adrian, bunul ei prieten, a încetat din viaţă. Vestea a şocat-o, mai ales că nu se aştepta o clipă să se întâmplă aşa ceva.

Adrian era unul dintre cei mai buni prieteni ai fostei soţii a lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea şi Adrian s-au ajutat şi s-au sprijinit reciproc, astfel că vestea primită a dărâmat-o.

După ce a primit vestea tristă a morţii bunului său prieten, Mihaela Borcea a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în care exprimă sentimentele care o încearcă în urma pierderii unuia dintre cei mai dragi oameni din viaţa sa.

''Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, dragul și bunul meu prieten Adrian! Ai plecat mult prea devreme dintre noi! Când cineva pe care-l iubim moare, pare că timpul se oprește în loc și nu înțelegem de ce Dumnezeu a ales să îl ia de pe acest pământ atât de repede, de ce a trebuit să plece înainte de a fi gata să ne luăm "La revedere''. Dar trebuie să ne amintim nu doar că ai murit, ci că ai trăit și ne-ai lăsat amintiri frumoase și știu că de acolo de Sus ne vei veghea mereu! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, Adrian!!🙏🖤😢'', este mesajul trist transmis de Mihaela Borcea pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro