Mihaela Borcea, îndrăgostită până peste cap la 50 de ani! Ce mesaj emoţionant i-a transmis iubitului

+3 click pentru
galerie

Mihaela Borcea, îndrăgostită până peste cap la 50 de ani! Ce mesaj emoţionant i-a transmis iubitului © Facebook

Fosta soţie a lui Cristi Borcea radiază de fericire! Mihaela a decis să-şi exprime sentimentele pe care le nutreşte pentru iubitul său pe reţelele de socializare, în luna iubirii! Reacţiile au fost pe măsură.

Mihaela Borcea i-a făcut iubitului, Sorin Rap, o declaraţie de dragoste aşa, cum se fac în zilele noastre: pe social media! În vârstă de 50 de ani, fosta soţie a lui Cristi Borcea nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta admiratorilor că, alături de Sorin Rap, trăieşte o poveste de dragoste de invidiat!

"Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești!! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu' îţi mulţumesc pentru Noi' – cea mai puternică galaxie din câte există!'. Te iubesc!", i-a transmis Mihaela Borcea iubitului, prin intermediul reţelelor de socializare. 

În ce relaţii a rămas Mihaela cu Cristi Borcea

Şi dacă tot vorbim de asta... Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat în urmă cu câţiva ani buni, fiecare şi-a refăcut viaţa, dar nu au uitat unul de celălalt. Cei doi au rămas în relaţii bune şi comunică pentru ca cei trei copii pe care îi au împreună să crească aşa cum şi-au propus. 

De ziua de naştere a lui Cristi Borcea, Mihaela a postat un mesaj care confirmă că între ei există încredere şi respect, chiar şi la câţiva ani de la divorţ. 

"Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!

De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!", i-a urat atunci Mihaela afaceristului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro