EXCLUSIV! Mihaela de la MPFM îi dă replica lui Mihai, după despărțire. Acuzații șoc: „Am primit mesaje de amenințare”

+11 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Mihaela de la MPFM îi dă replica lui Mihai, după despărțire. Acuzații șoc © Arhivă

Apar informații bombă în cazul despărțirii șoc dintre Mihaela și Mihai, foștii concurenți „Mireasă pentru fiul meu”. Se pare că la mijlocul rupturii a existat o adevărată dramă, care s-a lăsat cu multe resentimente între cei doi.

După ce Mihai a făcut, în exclusivitate, declarații pentru Spynews.ro, tot pentru noi a vorbit și Mihaela, pe care fanii MPFM o știu drept Miki.

Sunt toate minciuni, susține fosta concurentă, care, mai mult, acuză că cel care încă îi este soț ar fi dat-o afară din casă, că ar fi amenințat-o și că s-ar fi văzut frecvent cu alte femei în timpul relației lor.

Miki: „A început să joace la pariuri sportive”

„Eu și Mihai nu ne-am despărțit din motivele spuse de el. Am decis să venim amândoi în Anglia să muncim, pentru a strânge bani să ne putem permite cumpăra ce avem nevoie (mașină, apartament). Între timp el a fost cel care s-a schimbat. A început să joace la pariuri sportive. Din cauză că pierdea biletele respective era foarte nervos și supărat, nu vorbea cu mine câte 2, 3 zile. Ne-am despărțit acum 2 luni. Într-o zi, el fiind foarte nervos, mi-a zis să îmi iau bagajul să plec din casă, că oricum o să vină fratele lui din România și o să mă dea afară. Am rămas singură în stradă, într-o țară străină unde nu cunoșteam pe nimeni. Am sunat o colegă de la muncă și a venit ea și m-a luat la ea. A doua zi am plecat in România. De atunci până in ziua de azi el tot a încercat să mă caute să ne împăcăm. Am primit multe mesaje de amenințare din partea lui, inclusiv că o să o omoare pe femeia care m-a luat din stradă. I-a spus că trebuia să mă lase acolo că el a vrut să îmi arate că nu am unde să ma duc”, a spus Mihaela, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ce spune despre intervențiile estetice

Tot Mihai a susținut că ruptura dintre ei a fost generată și de aparenta dorință a lui Miki de a-și face intervenții estetice.

„În primul rând, nu el mi-a dat bani să îmi pui acid hialuronic în buze , am făcut asta când eram certați și el era în România. Și că aș vrea să îmi pun silicoane nu înțeleg ce este atât de grav pentru că este o necesitate pentru mine, nu o ambiție. Când m-am întors din țară, el deja vorbea cu foarte multe femei, dar în același timp îmi spunea și mie că a greșit și că vrea să ne împăcăm. Am primit multe mesaje de la diferite fete că le caută și le dispera cu mesaje, inclusiv că mă vorbește pe mine foarte urât. Eu tot ce am spus pot dovedi, am foarte multe mesaje și poze. În schimb tot ce a spus el sunt numai minciuni”, a mai spus Miki. Zis și făcut. Fosta concurentă ne-a oferit și câteva capturi cu conversațiile dintre ea și Mihai, dar și aparentele conversații dintre el și o altă domnișoară.

Divorțul este iminent

Despre o împăcare nici nu se pune vorba. Atât Mihai, cât și Miki, sunt vehemenți în decizia de a rupe orice legătură legală. Fosta concurentă dorește să rezolve cu divorțul cât mai repede, fiind deja înapoi în România.

„Eu am venit în România pentru că nu mai suportam să stau la același loc de muncă cu el. Nu puteam să muncesc pentru că tot venea la mine și vorbea urât mă jignea. În schimb, el umblă cu femei la muncă. O să încerc să rezolv cât mai repede cu divorțul”, a mai spus Miki.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro