Mihaela de la MPFM iubește din nou! Arată cât de îndrăgostită este, după despărțirea de Mihai

+3 click pentru
galerie

Mihaela de la MPFM iubește din nou! Arată cât de îndrăgostită este, după despărțirea de Mihai © Instagram

Nu e niciodată plăcut să treci printr-o despărțire, mai ales atunci când se lasă cu multe scântei. Mihaela și Mihai, foști concurenți ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, au luat-o pe drumuri separate, în urma unor acuzații monstru.

Ca urmare a despărțirii șoc, mulți fani MPFM s-au întrebat care va fi viitorul pentru cei doi. Să urmeze o împăcare surpriză sau să fie totul încheiat? Ei bine, cei care sperau la o împăcare tocmai au primit o lovitură.

Mihaela de la MPFM, o nouă iubire

Recent, Mihaela s-a etalat pe rețelele de socializare, în compania selectă și extremă de tandră a unui tânăr care pare să-i fi reaprins flacăra iubirii. Bruneta se sărută pasional cu cel căruia a ales să îi țină fața ascunsă. Dar asta n-a făcut, binînțeles, decât să anime spiritele și să îi îndemne pe mulți admiratori să se întrebe cine este acest tânăr.

Un lucru interesant este că, la primă vedere, se pot observa niște asemănări dubioase între acest Romeo și Mihai, semn că Miki are clar un tipar!

Şi-au spus "Adio", după aproape doi ani de căsnicie

Mihaela şi Mihai s-au căsătorit în septembrie 2017, atunci când naşi le-au fost chiar Eduard şi Lavinia, şi ei foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu". A fost un eveniment grandios, la care oamenii s-au distrat de minune.

„Nu mai eşti cu Miki?”, i-a scris cineva lui Mihai. „Nu”, a fost răspunsul scurt al lui Mihai.

Mihai şi Mihaela, foşti concurenţi la MPFM, au mai trecut printr-o despărţire în 2018, dar nu au rezistat prea mult unui fără celălalt, împăcându-se după o lună.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro