Mihaela Rădulescu, vacanţă de vis alături de iubit! Unde au mers cei doi îndrăgostiţi

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu, vacanţă de vis alături de iubit! Unde au mers cei doi îndrăgostiţi © Instagram

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbiz, fiind iubită şi apreciată de toată lumea, dar mai ales de iubitul ei, Felix Baumgartner, care a dus-o într-un loc de vis.

Toată lumea ştie deja că viaţa Mihaelei Rădulescu este una de poveste, fiind mai împlinită ca oricând. Vedeta tv trece prin cea mai bună perioadă a ei, totul mergându-i ca pe roate. Are un iubit care o răsfaţă de fiecare dată şi are grijă să fie mereu lângă ea. Cei doi sunt fericiţi, iar dragostea lor a învins toate gurile rele. 

Mihaela este foarte activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde postează de fiecare dată. Recent, vedeta s-a fotografiat alături de iubitul ei, dar nu oriunde, ci la Paris, locul în care cei doi au ales să-şi petreacă vacanţa mult dorită. De asemenea, la postare, Mihaela a scris şi un mesaj destul de frumos, legată de escapa celor doi: "🤍🖤🤍 #wheninparis @therealfelixbaumgartner #always #fun".

Se ocupă mereu de imaginea iubitului ei

Cu toate că viaţa nu a fost mereu uşoară pentru frumoasa vedetă, acum, mai mult ca oricând totul îi merge de minune. Mihaela este mereu alături de iubitul ei şi îl ajută, chiar şi atunci când vine vorba de vestimentaţie. "Ea este cu adevărat un icon style în țara ei și a reușit să-mi schimbe, în adevăratul sens al cuvântului, întreaga garderobă. Am fost întotdeauna un tip clasic, nu am purtat prea multe culori sau printuri, pur și simplu mă îmbrăcam în negru, alb și gri, uneori verde militar… Dar, mulțumită ei, am descoperit cum să te îmbraci casual, dar cu stil. Pot spune că a fost și este stilistul meu, și acum am și eu plăcerea să mă îmbrac pe cont propriu, după ce am învățat ce trebuie să fac. Am descoperit chiar că îmi și place să fac cumpărături în câteva magazine bune, în special în Monaco, acolo unde locuiește iubita mea, dar și online.", povestea Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro