Mihai Bendeac, în lacrimi la iUmor: „Nu pot să vorbesc acum”

Mihai Bendeac, în lacrimi la Iumor: „Nu pot să vorbesc acum” © Instagram

Mihai Bendeac a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii iUmor, fiind impresionat de unul dintre cele mai bune numere ale serii! 

Cu toate că a încercat din răsputeri să se abțină, lacrimile au curs șiroaie pe fața lui Mihai Bendeac, după ce Adrian Stoica, unul dintre concurenți a reușit să-l impresioneze într-un mod în care nimeni nu se aștepta. Nici Dan Badea nu s-a lăsat mai prejos, și și-a urmat colegul în lacrimi. 

Adrian, concurentul român stabilit în Italia de 23 de ani a venit împreună cu câinele său, Hurricane, reușind să surprindă juriul și publicul cu un număr de excepție. În prezent, bărbatul se ocupă cu dresajul canin. 

„Nu l-aș considera dresaj, dog coach ține de tot ce este comportament canin, pregătire fizică și educare”, susține el.

Și nu doar Mihai Bendeac și Dan Badea au fost impresionați, ci și Delia, care a recunoscut că „a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor”, iar Cheloo, “mă sperie ideea de a avea un câine atât de deștept în casă”.

În cele din urmă, Bendeac nu și-a putut găsi cuvintele, atunci când a venit vorba de jurizare. “Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum, o să fac asta la testimoniale”, a zis actorul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro