Mihai Bendeac, mesaj emoţionant pentru părinţi: "Vă iubesc cu disperare!"

+3 click pentru
galerie

Mihai Bendeac © Instagram

Astăzi este o zi importantă în familia lui Mihai Bendeac. Părinţii lui au împlinit 37 de ani de căsnicie, iar el nu poate decât să le mulţumească pentru tot ceea ce au făcut pentru el de-a lungul anilor. 

Mihai Bendeac a publicat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Le mulţumeşte părinţilor pentru tot, pentru faptul că l-au înţeles mereu şi, mai ales, pentru că i-au făcut un frate pe care îl iubeşte enorm şi e foarte mândru de el. 

"Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare. Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!", a scris Mihai Bendeac. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest