Femeile din viața lui Mihai Constantinescu. Cu cine s-a iubit marele artist și cine i-a fost alături în ultimele clipe

Femeile din viața lui Mihai Constantinescu. Cu cine s-a iubit marele artist și cine i-a fost alături în ultimele clipe © Arhiva

Mihai Constantinescu s-a stins din viață în această seară, la vârsta de 73 de ani. Un artist simbol, complet și îndrăgit de milioane de români, un mare cântăreț din generația de aur.

Mihai Constantinescu a fost înconjurat doar de iubire și a fost considerat un adevărat Don Juan, având relații cu unele dintre cele mai frumoase femei de la noi. A fost căsătorit cu Mihaela Constantinescu ani de zile, apoi a început o relație frumoasă cu Simona Secrier, partenera lui din ultimii ani. 

Ambele femei din fost alături de el până în ultima clipă și au sperat în fiecare zi că artistul își va reveni și va reuși să revină acolo unde i-a plăcut cel mai mult să își petreacă timpul: pe scenă. Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au fost alături până în ultima clipă de artist, au stat cu el la spital și s-au asigurat că nu îi lipsește nimic. Au trăit cu speranța că se va însănătoși, dar din păcate, în această seară s-a stins din viață, lăsând în urma lui un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. "Au fost multe doamne în viaţa mea care au mâncat bătaie de la soţii lor că se uitau după mine. Eu sunt un parter de nădejde, eu nu am minţit pe nimeni niciodată. Am spus mereu adevărul verde în faţă.", a spunea Mihai Constantinescu, în urmă cu patru ani. 

De ce a murit Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a petrecut ultimele cinci luni din viața lui la spital, în comă. Artistul a fost găsit inconștient în propria casă chiar de către Simona Secrier, pe data de 14 mai 2019. Mihai Constantinescu a avut probleme de sănătate în ultimii ani și a suferit de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie, dar și insuficienţe respiratorii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro