Mihai Mitoșeru a izbucnit în lacrimi când vorbea despre fosta soție: „E greu să fii singur”

+7 click pentru
galerie

Mihai Mitoșeru, declarație șoc după divorțul de Noemi: „Încă ne iubim” © Arhivă / Captură TV

Mihai Mitoșeru și Noemi au format un cuplu timp de 13 ani. Este o perioadă lungă, care clar nu poate fi ștearsă cu un burete, chiar dacă drumurile lor s-au separat, în urmă cu puțin timp. Prezentatorul a făcut dezvăluiri surpriză, după ce a divorțat, oficial, de femeia pe care recunoaște că încă o iubește.

Invitat la TV, Mihai Mitoșeru a analizat atent relația pe care a avut-o cu fosta lui soție, Noemi. Chiar a plâns în fața camerelor de filmat, mărturie că semnătura de pe actele de divorț nu a fost deloc ușoară!

Mihai Mitoșeru, în lacrimi la TV

Prezentatorul a recunoscut că au existat probleme de ambele părți.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece”, a povestit Mihai Mitoșeru, la o emisiune TV. „Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur.”

Spune că, în schimb, Noemi s-a bucurat foarte tare, simțind că este mult mai liberă acum.

Mitoșeru a continuat: „Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!”

Și, deși s-au despărțit și au luat-o pe drumuri separate, încă există iubire. Mitoșeru recunoaște că chiar a încercat să repare situația, nu se mai pune vorba de o împăcare.

„Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât”, a mai povestit prezentatorul. „Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.”

Și concluzia este una clară: încă există iubire, dar există și orgolii. De împăcare, însă, nu se mai pune vorba.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro