Ce ce a rămas Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi. "Nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm"

+3 click pentru
galerie

Ce ce a rămas Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi. "Nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm" © Facebook

Mihai Mitoșeru și Noemi au ajuns la notar, după 13 ani de relație. Cei doi au hotărât că le este mai bine separat, decât împreună, astfel că au decis să meargă pe drumuri separate. În acești ani au strâns foarte multe amintiri, dar și lucruri materiale, pe care acum sunt nevoiți să le împartă la partaj.

Prezentatorul tv a povestit, cu lacrimi în ochi, că au existat mai mulți factori pentru care relația lor a a ajuns la final, însă principalul motiv este faptul că s-au îndepărtat și nu au mai găsit nici un punct comun. Munceau enorm amândoi și abia reușeau să se mai întâlnească prin casă, așa că într-un final au zis că este mai bine să pună stop. Cel puțin pentru moment, pentru că mama lui Mihai Mitoșeru a declarat ieri la Antena Stars că există o șansă de împăcare, mai ales că cei doi s-au despărțit frumos, fără scandal, iar sentimentele sunt încă acolo. 

Cum s-a făcut partajul

Mihai Mitoșeru a rămas în urma divorțului cu un apartament cu trei camere, dar și cu cățelușa Misha, care îi va mai alina rănile sufletești în această perioadă. Noemi s-a mutat la mama ei, iar cei doi chiar s-au pupat ieri la ieșirea de la notar, atunci când s-a finalizat oficial divorțul. Mihai Mitoșeru chiar a plâns într-o emisiune tv atunci când a vorbit despre perioada grea prin care trece, însă mărturisește că are anumite regrete despre cum s-a comportat în căsnicia lui. 

"Cu siguranţă, nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm unul de altul, să ne certăm foarte tare, să vorbim urât. Amândoi orgolioşi, amândoi Raci - nici eu nu lăsam de la mine, nici ea, de la ea, nici eu nu făceam nimic, nici ea nu făcea nimic. Şi am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea: am vorbit urât şi am făcut urât. Sunt 90% melancolic!", a declarat Mihai Mitoșeru, într-o emisiune tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro