Mihai Mitoşeru, mesaj surprinzător după divorţ. "Cu ea o să am o relaţie mai lungă decât cu fosta soţie"

+3 click pentru
galerie

Mihai Mitoşeru, mesaj surprinzător după divorţ. "Cu ea o să am o relaţie mai lungă decât cu fosta soţie" © Facebook

Mihai Mitoşeru şi Noemi au divorţat după o relaţie de ani buni. Cei doi nu se mai înţelegeau, însă, deşi spun că încă se mai iubesc, au decis că separarea este cea mai bună soluţie în acest moment.

Mihai Mitoşeru ştie că viaţa trebuie trăită din plin şi chiar dacă a trecut prin această suferinţă, artistul vede partea plină a paharului. Ba chiar se concentrează pe carieră şi îşi vede de proiectele sale. Şi chiar în acest context, Mihai Mitoşeru a făcut o mărturisire amuzantă pentru fanii să.

Acesta trebuie să ia parte în această seară la un eveniment alături de Daniela Crudu. Astfel, Mihai Mitoşeru s-a amuzat, spunând că relaţia, profesională desigur, pe care o are cu Daniela Crudu mai are puţin şi o va întrece pe cea cu Noemi, femeia de care tocmai a divorţat. 

"Cred că o să am cu Cruduța o relație (profesională) mai lunga decât cea cu fosta soție! Prima poză e de acum 9 ani, iar azi vă aşteptăm la Vâlcea! 😂🎤💃🏻🤑🎉🎉🎉", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Mihai Mitoşeru, în lacrimi la tv

Mihai Mitoşeru nu s-a sfiit încă de la început să vorbească despre situaţia în care s-a aflat cu Noemi şi chiar el a fost cel care şi-a anunţat fanii că divoţează. Chiar dacă nu îi este uşor, Mihai Mitoşeru este un bărbat puternic şi asumat. Acesta a vorbit deschis despre greşelile pe care amândoi le-au făcut în relaţie şi a mărturisit că încă îşi iubeşte fosta parteneră, însă amândoi au decis să o ia pe drumuri separate.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur”, a povestit Mihai Mitoșeru, la o emisiune TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro