Mihai Mitoșeru se afișează deja cu alte domnișoare, la 10 zile de la divorț! În ce relații este prezentatorul, cu soția sa

+3 click pentru
galerie

Mihai Mitoșeru se afișează deja cu alte domnișoare, la 10 zile de la divorț! În ce relații este prezentatorul, cu soția sa © arhivă

Mihai și Noemi Mitoșeru au semnat actele de divorț cu 10 zile în urmă și întrebarea de pe buzele tuturor este, desigur, în ce relații sunt cei doi, de când au devenit, oficial, separați. 

S-au iubit cu mare patos, dar au ajuns la concluzia că este mai bine să pună punct căsniciei și poveștii lor de iubire. În urmă cu 10 zile, Mihai și Noemi Mitoșeru au semnat actele de divorț și au devenit oameni liberi și pe hârtie, nu numai în viața reală.

În viața celebrului prezentator s-au produs mai multe schimbări, iar în urma acestora, mai multe domnișoare și-au făcut apariția în peisaj.

Între Mihai Mitoşeru şi Noemi, la doar 10 zile de la divorţ, se produc lucruri...interesante, am putea spune!

Deşi toată lumea spera la o împăcare, iată că nu a fost să fie, însă cei doi au rămas în relaţii foarte bune! Mai mult, trebuie să vă spunem că Mihai Mitoşeru a început deja să se afişeze prin oraş la braţul altor domnişoare, semn că viaţa merge înainte și indiferent de greutăți, cel mai important este să fii pozitiv și să privești partea plină a paharului. 

Toată lumea s-a întrebat de ce s-au despărţit cei doi şi deşi în presă s-au speculat tot felul de lucruri, Mihai Mitoşeru a pus punctul pe ''i'' şi a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la ruptură!

„Eu eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive, pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi este mai greu căci am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Încă vorbim, dar nu zilnic, ocazional. Mai avem multe chestii împreună” a spus Mihai Mitoșeru, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro