Mihai Mitoșeru și Noemi, pas cu pas spre împăcare. Au ajuns cei doi la un numitor comun?

+3 click pentru
galerie

Mihai Mitoșeru și Noemi, pas cu pas spre împăcare. Au ajuns cei doi la un numitor comun? © arhiva

Anul trecut au decis să pună punct mariajului dintre ei, însă acum lucrurile parcă încep să ia cu totul alt sens. Mihai Mitoșeru și fosta sa soție, Noemi, au lăsat deoparte problemele și chiar se gândesc la o posibilă împăcare. 

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în toamna anului trecut după ce o relație lungă de 13 ani. Amândoi au decis să meargă în fața notarului, iar pe cale amiabilă au divorțat și fiecare și-a văzut ulterior de drumul său, însă nu pentru mult timp. 

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Mitoșeru a declarat că de aproximativ o lună a început să se întâlnească din nou cu cea care i-a fost soție. Amândoi au găsit tăria de caracter de a sta la masă și de a  discuta care au fost probleme ce au dus la decizia din toamna anului trecut, dar și-au recunoscut și fiecare greșelile din ultimul an care au amplificat și mai tare nevoie de separare. 

Mai mult de atât, Mihai Mitoșeru a mai mărturisit că ar putea exista între ei o cale de împăcare, însă pentru acest lucru trebuie să o ia pas cu pas și să nu se grăbească pentru a regreta mai târziu, din nou, alegerea făcută. 

Mihai Mitoșeru s-a afișat în public cu o domnișoară

Mihai Mitoşeru s-a afişat în public cu o domnişoară, în urmă cu doar câteva săptămâni. Tânăra i-a fost parteneră pe ringul de dans toată noaptea, cei doi şoptindu-şi vorbe dulci la ureche pe tot parcursul petrecerii. În momentul în care au fost observați de camerele de filmat, Mihai a încercat să mascheze scena printr-o îmbrățire de grup, asaltându-şi câţiva prieteni.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro