Mihai Morar, amănunte emoţionante despre creşterea mezinei familiei: "Ăsta ar trebui să fie testul fiecărui om"

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, amănunte emoţionante despre creşterea mezinei familiei: "Ăsta ar trebui să fie testul fiecărui om" © Instagram

Mihai Morar este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de televiziune din România. De curând, în familia sa a avut loc un eveniment important. Roa, fetiţa lui cea mică, a trecut peste perioada de alăptat. Iată cum se descurcă vedeta cu această nouă etapă!

Mihai Morar este un bărbat împlinit, din toate punctele de vedere. Îndrăgitul prezentator are o familie superbă, formată din o soţie iubitoare şi trei fetiţe minunate. De curând, Roa, mezina familiei a renunţat la lapte, iar acum este hrănită cu mâncare. Mihai Morar a povestit despre acest moment emoţionant la "Răi da' Buni", mărturisind că este destul de complicat să hrăneşti un copil aflat în primele săptămâni de diversificare.

"Nu e absolut nimic de nefăcut în viaţa asta până când trebuie să hrăneşti un copil în primele săptămâni de diversificare. (...) Ăsta ar trebui să fie testul fiecărui om care lucrează în comunicare publică, televiziune, purtător de cuvânt, relaţii publice şi aşa mai departe. Îţi dau un copil. Reuşeşti timp de o oră să-i ţii trează atenţia ca să-l faci să mănânce după ce a fost obişnuit să sugă exclusiv de la sân? Cam asta e treaba cu diversificarea şi cu Roa", a povestit Mihai Morar în cadrul emisiunii.

În continuare, Mihai Morar a explicat ce anume înseamnă termenul de "diversificare". Potrivit spuselor sale, acesta se referă la părinţi, deoarece aceştia încearcă diferite metode pentru a-i covinge pe cei mici să mănânce.

"Termenul ăsta de diversificare nu are nicio legătură cu meniul bebeluşului, că nu treci bebeluşul pe diversificare, părintele trece la diversificare, pentru că trebuie să inventeze tot felul de poveşti, situaţii, (...) ca să-l facă să mănânce", a mai spus el.

De asemenea, Mihai Morar a precizat că s-a descurcat destul de bine să o hrănească pe micuţă cu mâncarea pregătită la robot, însă este loc de şi mai bine.

"Cât de cât aşa. Acum nu sunt vreun erou. Nici nu e cea mai grea chestie de pe Pământ", a spus prezentatorul în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro