Mihai Morar, totul despre accidentul în care a fost implicat. ''L-am avut înainte să vin la emisiune''

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, totul despre accidentul în care a fost implicat. ''L-am avut înainte să vin la emisiune'' © Instagram

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune de la noi. Deschis în faţa publicului, cald, plăcut, vedeta Antenei Stars le-a intrat rapid la inimă fanilor.

Şi, ca orice om, Mihai Morar are şi el propriile pasiuni, una dintre acestea fiind maşinile. În prezent conduce un autovehicul la care a visat mult timp. Ce să mai, Mihai Morar îşi face toate poftele în materie de şoferie, dar să nu credeţi că această pasiune nu are punctele ei slabe.

Ei bine, deşi a investit destul de mulţi bani în maşini, în 2017, Mihai Morar a fost protagonistul unui accident. Ce-i drept, acesta a fost minor. În plus, din fericire Mihai Morar nu a fost rănit şi s-a ales doar cu o sperietură, însă ceea ce l-a deranjat pe îndrăgitul prezentator a fost faptul că, deşi celălalt participant la trafic a fost vinovat, nu a cerut nici măcat scuze.

''Ieşeam din garaj, coloană în dreapta, văd că ăla din faţa celui din faţa mea încearcă să parcheze cu spatele. Ştii momentul ăla în care îţi vezi viitorul? Eu vedeam în viitor cum ăla intră în mine. Nu a fost nimic major. Nu vă supăraţi, ar trebui să îmi cer scuze faţă de dumneavoastră?  Vreau doar să vă cereţi scuze. Asta e povestea accidentului pe care l-am avut înainte să vin la emisiune. Am pretenţia de la oameni: mulţumesc, iartă-mă, bună ziua”, a spus Mihai Morar, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro