Mihai Morar, emoţii mari! E o zi importantă: "Eu trăiesc de 11 ani două minuni"

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, emoţii mari! E o zi importantă: "Eu trăiesc de 11 ani două minuni" © Facebook

Este o zi foarte importantă în familia lui Mihai Morar! Astăzi, în urmă cu 11 ani, cunoscutul om de televiziune devenea tată pentru prima dată. Gabriela, soţia lui, a adus atunci pe lume gemene, pe Mara şi Cezara. 

Astăzi, când Mara şi Cezara împlinesc 11 ani, Mihai Morar se simte un bărbat împlinit, cu o familie numeroasă şi frumoasă. De curând a venit pe lume şi Roua, mezina familiei. 

"În lumea asta cu răi și buni, eu trăiesc de 11 ani două minuni.

La mulți ani, Mara și Cezara!

Cu iubire, 👨‍👧‍👧🎉🎉", a scris Mihai Morar. 

Pe reţelele de socializare, Mihai Morar a publicat o fotografie cu el, Mara şi Cezara, toţi cu zâmbetul pe buze. În doar câteva minute, sute de oameni i-au transmis urări pentru fetele lui, felicitându-l pentru familia pe care o are. 

Şi el a fost sărbătorit în urmă cu câteva zile. Mihai Morar a împlinit vârsta de 38 de ani, aşa că i-a fost pregătită o surpriză din partea colegilor de la "Răi da buni". 

"E ziua mea de naştere şi ca în fiecare an nu trebuie să închiriez local, scap fără multe cheltuieli. Dimineaţa închiriez radio-ul pentru a-mi sărbători ziua, iar seara... un platou de televiziune! Vă mulţumesc pentru toate gândurile la care am răspuns şi la cele la care nu am răspuns! Le-am citit, dar fizic nu ai cum să răspunzi la toate, să mai ai şi o viaţă", a spus Mihai Morar la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro