Mihai Morar, declaraţii uimitoare despre rolul de tătic: "Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, declaraţii uimitoare despre rolul de tătic: "Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi" © Instagram

Mihai Morar se pregăteşte să devină tătic pentru a treia oară! Soţia prezentatorului, Gabriela, va aduce pe lume o fetiţă, iar el este în culmea fericirii. Mihai Morar a vorbit despre rolul de tătic şi experienţa sa de până acum, pentru Antena Stars.

De când a devenit tătic, ieşirile în oraş au devenit tot mai rare pentru Mihai Morar. De data aceasta, când a fost surprins de reporterii Antena Stars, prezentatorul tv a mărturisit că şi-a făcut apariţia doar să-şi salute prietenii. Familia e pe primul loc şi, când are timp liber, încearcă să-l petreacă în compania fetiţelor şi a soţiei sale. 

"Cred că este prima ieşire de când am aflat că sunt tătic. Habar nu am de ce am ieşit. Obişnuiam acum câţiva ani să ies cam o dată pe lună, dar recunosc că e prima oară anul acesta când ies, mai ales că e aproape de casă, doar am trecut strada ca să-mi salut prietenii." a declarat Mihai Morar pentru Star Matinal. 

În urmă cu 10 ani jumătate, Mihai Morar afla că va deveni tătic pentru prima dată. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar acum, când se pregăteşte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil, prezentatorul emisiunii "Răi Da Buni" a făcut câteva dezvăluiri emoţionante. 

"E o experienţă pe care am mai trăit-o în urmă cu 10 ani şi jumătate. Aveam sub 30 de ani atunci şi nu înţelegeam ce mi se întâmplă în momentul în care am aflat că o să fiu tată. Totul parcă a trecut pe repede înainte. Totul s-a transformat foarte repede, fetele au crescut şi iată că sunt aproape, de fapt sunt foarte, foarte mari... nu mai pot să le spun copii. Cred că a venit şi la mine maturizarea şi să fii tată la vârsta asta e cu totul altceva, decât să fii tată la 20 şi ceva de ani. E mult mai mult stres, decât a fost acum 10 ani şi mă simt în sfârşit responsabil. Nu ştiu dacă e mai bine sau nu, eu cred că noi nu devenim părinţi, ci copiii ne fac părinţi. Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi.", a continuat prezentatorul tv. 

Deşi n-a venit încă pe lume, micuţa este deja considerată membru al familiei. Surorile ei au plâns de fericire când au aflat vestea, iar Mihai Morar şi Gabriela sunt nişte părinţi împliniţi!

"Este deja încă un membru al familiei, noi aşa o tratăm. Din momentul în care am aflat, din momentul în care le-am spus şi fetelor noastre. Din momentul în care le-am anunţat că o să aibă o soră, efectiv le-au dat lacrimile. Au plâns de fericire. Copiii plângând de fericire nu am văzut decât când primesc jucăria lor preferată sau se uită la serialul lor preferat sau la desenele lor preferate.", a precizat Mihai Morar.

La prima sarcină a Gabrielei, eu am realizat că sunt tată  şi că e un membru în familie, de fapt doi, am realizat cam după un an de zile. Atunci mi-am dat seama că suntem o familie , că fetele simt mirosul meu, îmi aud vocea, o recunosc. Cred că responsabilitatea numărul unu este a mamei şi legătura biologică este a mamei cu copilul şi după aceea urmăm noi,  eu , fetele, chiar şi Olaf", a mai spus Mihai Morar.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro