Mihai Morar, în culmea fericirii! Soţia lui, Gabriela, cu burtica de graviduţă la înaintare şi zâmbetul pe buze. FOTO

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, în culmea fericirii! Soţia lui, Gabriela, cu burtica de graviduţă la înaintare şi zâmbetul pe buze. FOTO © Instagram

Este fericire mare în familia lui Mihai Morar! Soţia lui, Gabriela, va da naştere celui de-al treilea copil, pregătirile sunt în toi, iar fotografiile nu lipsesc!

Este deja un bărbat împlinit, atât pe plan profesional cât și personal, iar bucuriile continuă să apară în viaţa familiei sale. 

În această seară, Mihai Morar a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu iubita lui soţie, Gabriela. Aceasta apare cu burtica de gravidă la înaintare şi, desigur, cu zâmbetul pe buze. Aşa cum şi-a obişnuit admiratorii, îndrăgitul prezentator TV a ataşat şi un mesaj haios, dar extrem de frumos. 

"🤰🏼👭👼🏻Mama “la copiii mei”. Acum, doi. Imediat, trei.🤷🏻‍♂️", a scris Mihai Morar pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“🤰🏼👭👼🏻” Mama “la copiii mei” Acum, doi. Imediat, trei. 🤷🏻‍♂️

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) pe

Cum se pregăteşte Mihai Morar pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil

Ediţia de vineri seară a emisiunii "Răi Da Buni" a început într-un mod neobişnuit şi extrem de simpatic! Mihai Morar a rugat-o pe Elena Marin să îl ajute să măsoare canapeaua din platou, dat fiind faptul că i se măreşte familia şi şi-ar dori să mai cumpere mobilă pentru locuinţa sa!

Elena Marin l-a ajutat, iar întreaga scenă i-a amuzat copios pe telespectatori. "Am probleme acasă, mi se măreşte familia şi vreau să-mi mai iau nişte mobilă în casă. Trebuie să mă duc la magazinele astea de bricolaj, de mobilier", a spus Mihai Morar, la "Răi Da Buni".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro