Mihai Morar ar putea avea patru copii. Soţia lui, însărcinată cu gemeni? A făcut anunţul în direct / VIDEO

Mihai Morar ar putea avea patru copii. Soţia lui, însărcinată cu gemeni? A făcut anunţul în direct © Instagram

Recent, Mihai Morar a anunţat că va deveni tătic din nou! În această seară, Paula Chirilă i-a luat locul la "Răi Da Buni", dat fiind faptul că prezentatorul este plecat la o conferinţă în Elveţia. Însă, Mihai Morar le-a făcut o surpriză de proporţii! A anunţat sexul bebeluşului... al bebeluşilor!

Este deja un bărbat împlinit, atât pe plan profesional cât și personal, iar acum mai poate adăuga un motiv de bucurie! Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Vestea a dat-o chiar îndrăgitul prezentator, la Radio ZU. Și mai frumos este faptul că a venit cu anunțul chiar de Buna Vestire!

"Care va veni pe lume... în număr de doi. Gemeni, băieţi! Nu ştiu cum să le zic. Să le zic Romulus şi Remus? Să le zic Cezar şi... ? Tu întrebă-mă când vrei. Vestea a venit neaşteptată. Nu te aştepţi după atâta timp să devii din nou părinte. Copiii sunt deja mari. Pe vreme ce trec anii, amintirile se blurează. Îţi aminteşti momente din dezvoltarea copiilor tăi, dar nu îţi aminteşti exact cum se face. Rămâi cu amintirile frumoase. Trebuie să luăm totul de la capăt, dar o să fie frumos.", a declarat Mihai Morar, la "Răi Da Buni".

Aţi crezut? Ei bine, şi noi! Pentru câteva secunde. Ce? Aţi uitat că încă nu s-a terminat 1 aprilie?

"Nu măi, e o păcăleală de 1 aprilie! Vom anunţa la o dată ulterioară (n.r. sexul bebeluşului)", a continuat Mihai Morar.

Când vine pe lume al treilea copil al lui Mihai Morar

Mihai Morar crede că noul membru al familiei va veni cam în preajma concediului său din vară – un moment ideal, ar zice unii. Mai exact, Mihai Morar a explicat: „Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie”.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro