Mihai Morar, dezvăluiri din culisele familiei! "La noi depresia post-natală a fost la tată"

Mihai Morar, dezvăluiri din culisele familiei! "La noi depresia post-natală a fost la tată" © captura video

În urmă cu trei luni, viața lui Mihai Morar s-a schimbat complet. În familia lor a apărut micuța Roua, ce i-a întregit ca părinți și i-a făcut să simtă, din nou, miracolul venirii pe lume a unui noi născut.

Mihai Morar a povestit, la Xtra Night Show, cum este viața cu micuța Roua și despre faptul că în ultima vreme au avut foarte multe petreceri în familia lor, motiv de bucurie și voie bună. Totodată, Mihai Morar a vorbit și despre faptul că micuța Roua este alăptată și nu a reușit nici până acum să îi găsească o suzetă care să îi fie pe plac. 

"A fost botezul, se împlinește o lună astăzi, a fost petrecerea fetelor și trebuia să fie și petrecerea de ziua mea. Mi-am dat seama că am uitat să îi facem poza de trei luni. A luat mult în greutate, se hrănește exclusiv organic, am luat toate suzetele din lume, nu folosește, n-ar biberon. Ia foarte mult în greutate.", a declarat Mihai Morar, la Xtra Night Show.

Mihai Morar iubește sportul

Mihai Morar este un împătimit al sportului și aleargă aproape zilnic într-un parc din Capitală. Prezentatorul TV și-a schimbat stilul de viață în urmă cu ceva timp și face foarte multă mișcare, împărtășind toate antrenamentele și cu fanii săi de pe Instagram.

"Acum plouă, zilele acestea, dar se săptămâna viitoare se face frumos. Mi-am luat bicicleta visurilor mele în vara asta, la noi depresia post-natală a fost la tată.", a mai povestit Mihai Morar, la Xtra Night Show. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro