Cum se pregăteşte Mihai Morar pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil! A spus totul, în direct

+3 click pentru
galerie

Cum se pregăteşte Mihai Morar pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil! A spus totul, în direct © captură video

Mihai Morar se pregăteşte să devină tată pentru a treia oară, iar în această seară, la "Răi Da Buni", prezentatorul tv a dezvăluit că încep şi pregătirile pentru venirea micuţei. 

Ediţia de vineri seară a emisiunii "Răi Da Buni" a început într-un mod neobişnuit şi extrem de simpatic! Mihai Morar a rugat-o pe Elena Marin să îl ajute să măsoare canapeaua din platou, dat fiind faptul că i se măreşte familia şi şi-ar dori să mai cumpere mobilă pentru locuinţa sa!

Elena Marin l-a ajutat, iar întreaga scenă i-a amuzat copios pe telespectatori. "Am probleme acasă, mi se măreşte familia şi vreau să-mi mai iau nişte mobilă în casă. Trebuie să mă duc la magazinele astea de bricolaj, de mobilier", a spus Mihai Morar, la "Răi Da Buni".

Mihai Morar, tată de fată pentru a treia oară

Chiar dacă toată lumea i-a spus că sigur acum va face un băieţel, Mihai Morar a precizat că destinul lui este să facă fete, astfel că fiicele lui vor avea o surioară.

"E bine din când în când să dai lucruri din casă. Furăm la ecografie. Odată ce am anunţat că este soţia însărcinată toată lumea mi-a zis hai că o să te ajute Dumnezeu şi o să ai şi tu băiat. Eu cred că mă ajută oricum Dumnezeu şi cred că el are probleme mult mai importante decât să stabilească sexul copilui. Bărbatul stabileşte sexul copului, nu Dumnezeu. Mi-am dat seama la ecografie că destinul meu este să fac fete, deci o să mai am o fetiţă", a spus Mihai Morar, plin de emoţie.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro