Mihai Morar, prima reacţie după ce a anunţat sexul celui de-al treilea copil. "Toată lumea mi-a spus că o să fie băiat"

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, prima reacţie după ce a anunţat sexul celui de-al treilea copil. "Toată lumea mi-a spus că o să fie băiat" © Foto: Captură

Mihai Morar a avut o primă reacţie, în această seară, la puţin timp după ce a anunţat sexul celui de-al treilea copil al său. Îndrăgitul prezentator a împărtăşit cu fanii emisiunii Răi da Buni marea veste, aceea că va mai avea o fetiţă, veste ce i-a umplut sufletul de bucurie.

Chiar dacă toată lumea i-a spus că sigur acum va face un băieţel, Mihai Morar a precizat că destinul lui este să facă fete, astfel că fiicele lui vor avea o surioară.

"E bine din când în când să dai lucruri din casă. Furăm la ecografie. Odată ce am anunţat că este soţia însărcinată toată lumea mi-a zis hai că o să te ajute Dumnezeu şi o să ai şi tu băiat. Eu cred că mă ajută oricum Dumnezeu şi cred că el are probleme mult mai importante decât să stabilească sexul copilui. Bărbatul stabileşte sexul copului, nu Dumnezeu. Mi-am dat seama la ecografie că destinul meu este să fac fete, deci o să mai am o fetiţă", a spus Mihai Morar, plin de emoţie.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro