Mihai Trăistariu, adevărul despre prestaţia României la Eurovision 2019: "Eu am pariat pe Ester"

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, adevărul despre prestaţia României la Eurovision 2019: "Eu am pariat pe Ester" © captură video

Ester Peony, reprezentanta noastră, a stârnit controverse încă de când a fost desemnată câștigătoarea selecției naționale. Mihai Trăistariu, invitat în platoul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, a explicat ce s-a întâmplat de fapt de România nu a reuşit să se califice în marea finală Eurovision 2019.

Deşi şi-a pus toată încrederea în Ester Peony, Mihai Trăistariu consideră că nu a fost nimic oau. Momentul României a fost unul corect, dar normal. Astfel, dacă alte ţări vin cu momente neaşteptate şi spectaculoase, ţara noastră nu are nicio şansă. Pentru ca România să se califice în finală, spune Mihai Trăistariu, este nevoie de ceva inedit. 

De asemenea, artistul a precizat că această competiţie a devenit tot mai grea şi că investiţiile altor ţări sunt impresionante. 

"Eu am pariat pe Ester. Am şi zis înainte de concurs. Cred că are sound-ul perfect pentru Eurovision. Concursul s-a schimbat şi el. A venit cu un sound fresh şi Ester era fresh în acest peisaj. Doar că, a fost un an foarte greu. (...) Ţările nu-şi mai trimit aşa la plesneală reprezentanţii. Suedia face nouă luni preselecţie. Aleg, aleg, aleg şi într-un final trimit unul. Investesc. Noi venim cu ce avem... o bucăţică. Mie mi-a plăcut. Eu când am văzut partea României, mi s-a părut interesant. Mai bun decât ce a fost în România. Fiind contextul şi cu voturile ciudate, pe oameni deja îi enervează schimbul de voturi. S-au dus în faţă unii care nu erau oau şi te trezeşti că România n-a intrat. Eu cred că la Eurovisionul a devenit atât de greu să iei un loc fruntaş, încât dacă nu vii cu ceva să iei ochii, cu cea oau... Ea a venit cu ceva normal, a cântat foarte corect şi atunci, a fost fain momentul, dar au fost alţii mai oau. Dacă ţi-a luat ochii Olanda, votezi şi atât.", a explicat Mihai Trăistariu la Star Matinal.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest