Mihai Trăistariu, drama pe care o vrea uitată. Artistul a avut o copilărie de coșmar: „Erau bătăi crunte!”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, drama pe care o vrea uitată. Artistul a avut o copilărie de coșmar: „Erau bătăi crunte!” © arhivă

Azi este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi, duce o viață l care alții doar visează, are fani și oameni care îl iubesc, însă lucrurile nu au stat mereu așa, pentru el. Mihai Trăistariu a povestit totul despre copilăria de coșmar pe care a avut-o și despre care cu greu poate să vorbească.

Mihai Trăistariu nu a avut mereu o viață ușoară. Din contră, copilăria artistului a fost marcată de tot felul de evenimente negative, printre care și bătăile repetate din casa în care locuia, alături de părinții săi. 

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Răi da Buni”, Mihai Trăistariu a povestit totul despre cea mai mare dramă a vieții sale. Pe vremea când era doar un copil, artistul era supus unui tratament îngrozitor, căci tatăl său o bătea pe mama lui de foarte multe ori. Singura dorință a lui Mihai, din acele momente era să poată să-și ajute mama. Din păcate, era numai un copil neputincios. Acum a crescut și este un bărbat în toată firea, dar traumele îndurate îl vor urmări întreaga viață pe Mihai Trăistariu. 

"Cu toţii avem o poveste. Fiecare poveste e individuală, frumoasă sau nu. Trebuie să precizez că părinţii mei nu mai trăiesc, amândoi. (...) În ziua de azi noi ne înţelegem bine, cei patru fraţi.  Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat” a mărturisit Mihai Trăistariu, la „Răi da Buni”. 

Mai mult, artistul a povestit și care a fost motivul pentru care mama acestuia nu a vrut să divorțeze de tatăl lor, în ciuda violențelor la care o supunea acesta. 

„Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu. Eu eram prea micuţ, la 13, 14 ani nu reţin mult” a povestit Mihai Trăistariu, acum ceva timp, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro