Mihai Trăistariu, propunere indecentă, din partea unei fane: "Te-aș dezbrăca ușor". Cum a reacționat artistul

Mihai Trăistariu, propunere indecentă, din partea unei fane: "Te-aș dezbrăca ușor". Cum a reaționat artistul © Instagram

Mihai Trăistariu a investit foarte mulți bani în înfățișarea sa și, de-a lungul anilor, a suferit transformări considerabile, care i-au adus și mai multă notorietate în showbiz.

Așadar, nu e de mirare că Mihai Trăistariu este asaltat de fane, însă unele dintre acestea i se oferă practic pe tavă și îndrăznesc chiar să îi facă propuneri indecente. Fără să se sfiiască, Mihai Trăistariu a publicat pe Instagram unul dintre mesajele pe care le-a primi din partea fanelor, iar reacțiile au curs pe bandă rulandă, mulți dintre internauți judecând aspru comportamentul tinerei. Nu de aceeași părere este și Mihai Trăiastariu, care cu siguranță că s-a bucurat de atenția primită. 

"Ah, te-aș dezbrăca ușor, aș începe să te sărut pe tot corpul până o să te exciți maxim, după aș începe să (...) așa cum nu a mai făcut-o nimeni și după te-aș lăsa să îmi faci tot ce dorești tu, frumosule. Tot ce îți face plăcere pentru a fi satisfăcut maxim. Te doresc mult de tot.", a fost mesajul fanei.

"Ce să vă zic?!? Uneori, recunosc, cad pe spate... de la mesajele pe care le primesc ! 😋😋😋 Și... da... nu mă mai ridic! 🤣🤣🤣 Depinde de situație...😉😉😉", a transmis și Mihai Trăistariu

Nu este la primul mesaj de genul

Mihai Trăistariu a povesit acum ceva timp, pe Facebook ,că a fost rugat de o fană să se fotografieze împreună, precizând că mai apoi a invitat-o pe aceasta la hotel. Nu ştim dacă cei doi chiar au ajuns sau nu la hotel, dar cert este că artistul a părut foarte entuziasmat de cucerirea făcută.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro