Mihai Trăistariu, asaltat de fane pe internet. "Te ador. După buzele tale simt că mor"

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, asaltat de fane pe internet. "Te ador. După buzele tale simt că mor" © Facebook

Mihai Trăistariu nu duce lipsă de fane niciodată. Pentru că în ultimii ani nu s-a mai afişat cu nicio iubită public, fanele profită de situaţie şi îi transmit mesaje care mai de care mai... indecente.

Mihai Trăistariu, mesaje intime din partea internautelor

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai talentaţi artişti de la noi. Vocea sa inconfundabilă le-a intrat fanilor la inimă, iar artistul s-a bucurat de o mare popularitate încă de la începutul carierei. Dar unde mai pui că fanele nu îl plac doar pentru felul în care cântă, ci şi pentru cel în care arată. 

Mihai Trăistariu nu a dus şi nu duce lipsă de admiratoare, iar cele mai curajoase dintre ele îi trimit tot felul de mesaje în privat, pe reţelele sociale. Bucuros de felul în care fanele se raportează la el, Mihai Trăistariu alege de foarte multe ori să facă publice mesajele primite de la femeile care îl admiră. Şi să nu vă gândiţi că mesajele sunt unele, să le spunem cuminţi, nici pe departe. Fetele au ajuns să-i transmită artistului că vor să petreacă nopţi cu el sau chiar că îl visează noaptea.

"Bună, 21. Te ador, după buzele tale simt că mor. Ai ochii ca două stele, toată noaptea visez la ele. Inima mea bate pentru tine. Tu vei fi mereu în inima mea", este unul dintre cele mai recente mesaje primite de Mihai Trăistariu din partea unei fane.

Însă acesta nu este nimic, pentru că o fană a fost muuuuult mai îndrăzneaţă la adresa artistului.
"Bună, Mihai. Sunt la hotelul de alături. Vrei să vii până în camera mea?", i-a scris o altă fană.

Artistul este foarte flatat de mesajele primite, tocmai de aceea a decis să le facă publice, pe Facebook. Dar, ce se întâmplă mai departe între Mihai Trăistariu şi fanele lui nu ştim. Poate tot el îşi face curaj şi vrea să ne povestească.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro