Mihai Trăistariu, testul bărbăției, în direct! Ce propuneri indecente le-a făcut domnișoarelor, la tv. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, testul bărbăției, în direct! Ce propuneri indecente le-a făcut domnișoarelor, la tv. VIDEO © Instagram

Mihai Trăistariu a dat dovadă de mare curaj! În această seară, la „Agenția VIP”, artistul a fost pus într-o ipostază inedită, pe care a scos-o „la mal” cu mare succes!

În această seară, la „Agenția VIP”, Mihai Trăistariu a fost supus unei probe inedite de curaj și bărbăție, în direct. Mai exact, ajutat de Majda, artistul a fost nevoit să schimbe o roată cu pană și s-a descurcat de minune, chiar dacă echipa emisiuni moderată de Cristi Brancu și Majda au încercat să-l pună în dificultate. 

Mai mult, după ce a rezolvat cu succes problema, Mihai Trăistariu a fost pus pe glume și i-a povestit Majdei că în trafic a fost pus în situația în care o doamnă să aibă nevoie de ajutor pentru a schimba o roată, dar nu i-a oferit ajutorul lui. 

„Am văzut o doamnă, dar nu m-am oprit. Mihai Trăistariu, să repare pana doamnelor? Domnișoară, vreți să vă repar pana? Vă rog să faceți câte o pană!” a spus Mihai Trăistariu, cu zâmbetul pe buze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest