Mihai Trăistariu, experiență traumatizantă, după moartea mamei sale! Artistul primește semne din Lumea de Dincolo: „Am văzut o umbră”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, experiență traumatizantă, după moartea mamei sale! Artistul primește semne din Lumea de Dincolo: „Am văzut o umbră” © arhivă

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta a câștigat simpatia fanilor săi atât cu ajutorul muzicii, cât și cu ajutorul sincerității de care dă dovadă ori de câte ori trebuie să mărturisească ceva. 

Deși este unul dintre cele mai transparente personaje din showbizul românesc și oamenii au impresia că tot ceea ce face este să glumească și să povestească întâmplări neobișnuite, într-o notă în care să stârneqască tot timpul râsul și să-și amuze fanii, iată că Mihai Trăistariu nu a avut în viață parte numai de lucruri bune și plăcute. 

Artistul a traversat o perioadă extrem de dificilă după moartea mamei sale, căci a început sp aibă parte de tot felul de experiențe, care mai de care mai ciudate și împinse chiar spre limita paranormalului. 

Acum ceva timp, Mihai Trăistariu le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că de când a murit mama lui, doarme tot timpul cu lumina aprinsă în baie, de teamă. Acest lucru vine a o conseciță a unei experiențe paranormale pe care artistul a trăit-o. Mai exact, la un moment dat, Mihai Trăistariu a fost convins că vede, în propria casă, fantoma mamei sale. 

"Să nu mă întrebaţi de ce dorm de ani de zile cu lumina aprinsă la baie. Am văzut acum câţiva ani o umbră prin casă şi am avut senzatia că-i spiritul maica-mii. De-atunci, ca să nu mă internez la Socola, pentru siguranta mea las un bec micuţ aprins, undeva. Până şi la hoteluri am acest prost obicei: lumina aprinsa la baie toata noaptea! Sunt o pagubă pentru orice patron de hotel!", a dezvăluit Mihai Trăistariu pe un cont de socializare, acum ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro