Mihai Trăistariu, în război cu reprezentanta României la Eurovision: ”E mare risc. Nu știe ce e cu ea”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, în război cu reprezentanta României la Eurovision: ”E mare risc. Nu știe ce e cu ea” © captura foto

După ce Roxen a fost desemnată reprezenta României la Eurovision 2020, Mihai Trăistariu face primele declarații despre vocea care va urca pe scena de la Rotterdam. 

Roxen este vocea care anul acesta va reprezenta România la Eurovision. Fiind o voce destul de tânără și proaspătă în industria muzicală, Mihai Trăistariu nu are încredere în ceea ce a fost desemnat pentru acest an. 

Invitat în emisiunea ”Agenția Vip”, Mihai Trăistariu este foc și pară și nu are încredere că ea va putea reprezenta România în cel mai bun mod. 

”E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea”, a spus artistul în direct la Antena Stars.

Mai mult, se pare că supărarea este și mai mare, deoarece în acest an el nu a mai putut să participe la concursul cunoscut în întreaga lume, după ce regulile de înscriere s-au schimbat. Totodată, vizibil nervos de alegerea pe care România a ales-o pentru a fi reprezentată în acest în cadrul Eurovision, cântărețul susține că nu are absolut nimic cu Roxen, vocea care va merge la Rotterdam, mai ales că nici nu o cunoaște. ”Supărarea mea nu pe artistă, că n-am nimic cu copila asta, nici nu o cunosc” .

”Întodeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție”, a mai adăugat cântărețul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro