Mihai Trăistariu postează fotografii nud pe bani: „Aseară le-am pus o poză de la duș”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu postează fotografii nud pe bani © Arhivă

Mihai Trăistariu a luat o decizie intersantă în privința pozelor indecente care au stârnit controverse în mediul online. Cântărețul, care obișnuiește des să se pozeze în chiloți și în alte ipostaze deocheate, a început să își încarce fotografiile pe un site pentru adulți, iar cei interesați trebuie să scoată din buzunar pentru asta.

Mihai Trăistariu a dezvăluit cum de au ajuns mai multe poze nud, cu el, în mediul online. Cântărețul spune că a descoperit o rețea unde fanii se pot abona pentru a privi fotografii ceva mai „interzise” cu vedetele lor preferate.

„Este o rețea de socializare pentru vedetele care nu vor să posteze poze intime acolo”, spune Trăistariu, conform VIVA!

Cântărețul continuă prin a preciza că a recurs la această metodă „pentru a nu se mai naște controverse și atâtea discuții”.

Trăistariu continuă: „Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați. Aseară le-am pus o poză de la duș.”

Este dispus să pozeze nud

Chiar dacă pe această rețea se expune nud, dar acoperit de câte un emoji în zonele intime, Mihai Trăistariu spune că nu ar avea nicio problemă să pozeze dezbrăcat – atâta timp cât o face într-un cadru profesionist.

„Multe femei îmi trimit în privat poze, așteptând și de la mine ceva. Sunt multe comentarii care zic dă jos chiloții”, concluzionează artistul. „Am tot zis că voi poza gol într-o zi, dacă ar fi o revistă de specialitate să fie totul oficial, aș face-o.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro