Mihai Trăistariu, regret după ce a aflat cine e, de fapt, reprezentata României la Eurovision: ”Am o jenă teribilă față de situația creată”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu, regret după ce a aflat cine e, de fapt, reprezentata României la Eurovision: ”Am o jenă teribilă față de situația creată” © arhiva

Ieri seară a fost aleasă reprezenta României la Eurovision. Este vorba de Roxen, o artistă nouă pe piață muzicală, dar despre care Mihai Trăistariu nu a avut neaparat cele mai încurajatoare cuvinte. Acum el regretă cuvintele pe care i le-a adresat. 

Mihai Trăistariu a fost foc și pară după ce a fost aleasă reprezentanta României la Eurovision. Invitat în emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars, Mihai Trăistariu nu crede că tânara va putea câștiga și nu are deloc încredere în ea. 

”E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea”, a spus artistul.

Acum, la o zi de când a dat replica dură, Mihai Trăistariu regretă ce a spus și chiar își aduce aminte că i-a oferit un premiu important tinerei în urmă cu ceva ani la un concurs și chiar i-a promit un duet cu el. 

”Deci nu cred așa ceva ! ROXEN e Larisa Giurgiu din Cluj. I-am dat Premiul " Mihai Traistariu " pe la 14 ani și i-am promis un duet cu ea.
Eram în juriu la un concurs !
Iar eu am dat acest premiu NUMAI VOCILOR FENOMEN.
😥😥😥
Nu mai rețin cum canta dar ... chiar mă simt aiurea de tot acum.
Of, Doamne ...
Am o jenă teribilă față de situația creată și, totuși, încă îmi mențin părerea că la Eurovision TREBUIE să trimitem voci experimentate, consacrate și colosal de bune.”
, a fost mesajul cântărețului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro