Să vezi şi să nu crezi! Ce înălţime are, de fapt, Mihăiţă Piticu

+3 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Ce înălţime are, de fapt, Mihăiţă Piticu © Facebook

Toată ţara îl ştie pe Mihăiţă Piticu! Astăzi, manelistul a recunoscut în direct la "Acces Direct" că a avut o aventură cu Mona dansatoarea. Vestea a şocat showbiz-ul românesc, iar întrebările n-au încetat să curgă. Mulţi dintre telespectatori şi-au pus un mare semn de întrebare şi în ceea ce priveşte înălţimea lui! Avem răspunsul!

Deşi i se spune "Mihăiţă Piticu", se pare că nu este chiar pitic! Manelistul are 1,60 m înălţime şi, fără dar şi poate, nu este cel mai scund dintre manelişti, acest titlu revenindu-i lui Edi Talent, care măsoară numai 1 metru. 

Mihăiţă Piticu a recunoscut aventura cu Mona dansatoarea

Mihăiţă Piticu şi-a dat seama că în zadar neagă pentru că imaginile spun totul, astfel, că în finalul emisiunii, acesta a recunoscut că a avut o aventură cu Mona dansatoarea, dar nu o relaţie. Nu în ultimul rând, manelistul a cerut scuze soţiei pentru ceea ce a făcut-o, iar Oana, deşi vizibil dezamăgită, l-a iertat.

"Să spunem că da. E soţia mea la televizor, ea ştie că ea are un bărbat extraordinar. De ce îmi spune mie Mona că am relaţie cu ea? Mona spune că eu am o relaţie cu ea. Eu nu am spus că am o relaţie cu ea. Vreau să-mi cer scuze faţă de soţia mea. Nu am o relaţie cu ea, am avut o aventură", a recunoscut Mihăiţă Piticu la "Acces Direct".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro