Mihăiţă Piticu, primele declaraţii după ce a fost prins înşelându-şi nevasta. "Avem o relaţie de prietenie"

+3 click pentru
galerie

Mihăiţă Piticu, primele declaraţii după ce a fost prins înşelându-şi nevasta. "Avem o relaţie de prietenie" © Foto: Captură

Mihăiţă Piticu a oferit primele declaraţii după ce a fost prins înşelându-şi soţia. Mihăiţă Piticu a fost invitat la "Acces Direct", acolo unde a vorbit despre imaginile în care este protagonist.

Manelistul nu a recunoscut că are o relaţie cu Mona dansatoarea şi spune că el se afla în blocul în care a fost surprins alături de celebra dansatoare pentru că el a mers acolo cu treabă, la un studio de înregistrări.

"Mergeam la un studio şi ne-am intersectat de mai multe ori pe palier. Eu o cunosc de 20 de ani. Am luat-o într-un videoclip de-ale mele. Am mai văzut-o şi la evenimente. Avem o relaţie de prietenie", a spus Mihăiţă Piticu la "Acces Direct".

În plus, după ce e negat că are o relaţie cu Mona dansatoarea, Mihăiţă Piticu a vorbit despre relaţia frumoasă pe care o are cu soţia lui.

"Eu şi soţia mea ne-am luat din iubire. Eu aveam 17 ani şi ea avea 15 ani.  Ne-am îndrăgostit, apoi s-a aflat între familii că am plecat cu ea la mine acasă. După trei zile am fost la familia ei, s-au aranjat toate treburile. Ne-au lăsat împreună şi au văzut că o iubesc", a spus Mihăiţă Piticu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest