Mioara Roman, dusă la spital de fiica ei! "Nu vreau să mă gândesc că îmbătrânește"

+2 click pentru
galerie

Mioara Roman, dusă la spital de fiica ei! "Nu vreau să mă gândesc ca ea îmbătrânește" © Facebook

Oana Roman este un exemplu demn de urmat de către toți oamenii! Pe lângă faptul că are grijă de ea, de fiica și soțul ei, vedeta nu o uită pe cea care i-a dat viață. Miercuri dimineață s-a urcat în mașină alături de Mioara Roman și au plecat la spital.

Nu, Mioara Roman nu a pățit nimic! Oana a vrut să se asigure că mama ei este bine, astfel că s-au prezentat pentru un control de rutină. Vedeta nu vrea să accepte faptul că mama ei îmbătrânește, astfel că are mare grijă de ea și merge des la spital, acolo unde face analize. 

Odată ajunse la spital, Oana Roman a fost din nou impresionată de mama ei. În timp ce aștepta să fie consultată de medic, Mioara Roman a vrut să valorifice timpul petrecut pe hol și a pus mâna pe un ziar pentru a se pune la curent cu ce mai este nou în lume.

"Azi am adus-o pe mama s-ă-i fac analize și control! Așteptând să intrăm la doctor ea citește! Și eu nu vreau să mă gândesc ca ea îmbătrânește!", a scris Oana Roman. 

S-au mutat recent în casă nouă

Oana Roman a cumpărat o nouă casă, iar recent s-au mutat în ea. A luat-o și pe mama ei cu ea, așa cum a procedat și în ultimii ani. Mioara Roman locuiește cu fiica, ginerele și nepoata și se simte foarte bine. "Nu am vrut să o las pe mama în apartament în momentele în care am strâns și am împachetat. Am dus-o la noua casă, i-am deschis poarta și i-am spus: mama, bine ai venit în noua casă! Bucuria pe care am citit-o în ochii ei a fost neprețuită. A fost un moment de grație pentru mine", povestea Oana Roman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro