Un nou început pentru Mioara Roman! După multe probleme, astăzi fiica ei a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Un nou început pentru Mioara Roman! După multe probleme, astăzi fiica ei a dat vestea © Instagram

Este un nou început pentru Mioara Roman! După ce s-a confruntat cu problemele cu privire la locuința sa, apoi s-a mutat în apartamentul Oanei Roman, iată că a ieșit soarele și pe strada ei. Mioara Roman se mută în casă nouă alături de fiica, ginerele și nepoata ei.

Mioara Roman a avut câteva luni mai grele, mai ales că prin luna iunie a ajuns și la spital, dar iată că este o femeie puternică și trece peste toate obstacolele. Astăzi, Oana Roman a anunțat că a dus-o pe mama ei la noua casă și a văzut cât de fericită a fost. 

Oana Roman povestește că nu a vrut să o lase pe mama ei în apartament în timp ce strângeau lucrurile, astfel că a dus-o la noua casă, acolo unde a avut parte de o reacție de milioane de partea celei care a adus-o pe lume. 

"Nu am vrut să o las pe mama în apartament în momentele în care am strâns și am împachetat. Am dus-o la noua casă, i-am deschis poarta și i-am spus: mama, bine ai venit în noua casă! Bucuria pe care am citit-o în ochii ei a fost neprețuită. A fost un moment de grație pentru mine", a spus Oana Roman. 

Recent, Oana Roman a povestit că a cumpărat o casă de care e foarte mândră, care are un teren de 1000 de metri pătrați și care are o grădină spațioasă. Pentru a o putea cumpăra, Oana Roman a vândut apartamentul ei. Vedeta a declarat la Antena Stars că va amenaja totul pe rând, după ce se vor muta. 

Dar nu doar ea este încântată, ci toți cei din familia ei: Mioara Roman, Marius Elisei, dar și micuța Isabela care va avea acum mai mult loc pentru joacă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest