Imagini în premieră din noua casă a Oanei Roman! Cum a rămas vedeta fără niciun ban: „M-am și împrumutat un pic”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imagini în premieră din noua casă a Oanei Roman! Cum a rămas vedeta fără niciun ban: „M-am și împrumutat un pic”. VIDEO © captură Video

Oana Roman a demonstrat tot timpul că reușește absolut tot ce-și propune. Așa s-a întâmplat și de această dată, când în numai 2 luni de zile, vedeta a pus la punct o casă extrem de mare, superbă și a cumpărat cele mai calitative lucruri pentru ea și familia sa. 

Oana Roman a pus la bătaie un plan bine pus la punct! Vedeta și-a vândut apartamentul și și-a cumpărat o casă superbă cu un teren de 1000 de metri pătrați, cu o grădină spațioasă și încăperi amenajate după propriul său gust. Invitată în platoul emisiunii „Răi Da Buni”, Oana Roman a vorbit despre cum s-a gândit la această schimbare, cum a pregătit totul în detaliu pentru ea și familia ei, dar și despre faptul că a făcut totul de una singură, pe banii ei, pentru că internauții au tot pus-o la zid în ultima perioadă, întrebând-o de unde a avut banii necesari pentru a face acest lucru. 

„A trebuit să fac totul foarte repede, suntem foarte aproape. Luni dimineață trebuie să ne mutăm. Am ales un gri foarte frumos, este o vopsea specială, un pic cauciucată, nu se murdărește, nu se zgârie. Pentru Isabela am făcut pe comandă un tapet, și-a dorit mult un tapet cu curcubeu. Îmi doresc mult să mai luăm un câine, un labrador alb, care va sta numai în casă” a spus Oana Roman, în platoul lui Mihai Morar. 

Mai mult, vedeta a mărturisit că nu a avut niciun ban și că tot ceea ce a făcut pentru casa cea nouă, a făcut pe banii obținuți în urma vânzării apartamentului său. De asemenea, Oana Roman a mai spus că în curte are un foișor, grătar, dar și o seră.  

„Eu nu am avut niciun ban, am vândut un apartament și am cumpărat o casă. Curtea nu este încă amenajată, la anul o să amenajez toată curtea, deocamdată nu mai am niciun ban. Până la primăvară trebuie să strâng bani să fac grădina, să fac aleile, să torn beton. Am și o seră, am și un foișor. Am tras tare să termin interiorul, să ne putem muta. Lucrez la casă de 2 luni” a spus Oana Roman, la „Răi Da Buni”.

Oana Roman s-a împrumutat și la prieteni

Pentru că un asemenea proiect are nevoie de finanțe consistente, Oana Roman nu s-a rușinat să spună că au ajutat-o și prietenii, dar și anumiți furnizori și a dat dovadă, încă o dată, că este o vedetă sinceră și asumată și nu vrea să pozeze în ceea ce nu este. 

„Eu sunt extrem de organizată, știu clar ce am de făcut, știu care sunt etapele. Anul ăsta am făcut obligat mutarea asta, dar a fost o binecuvântare. Am avut bani doar din munca mea, am vrut să fac așa cum mi-am dorit, nu am făcut rabat la calitate. S-a terminat tot ce am avut, am și prieteni care m-au ajutat, m-am și împrumutat un pic” a mai spus Oana Roman, în platoul lui Mihai Morar. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest