Oana Roman a strălucit la un mega eveniment! Rochia și silueta vedetei au furat toate privirile

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a strălucit la un mega eveniment! Rochia și silueta vedetei au furat toate privirile © Instagram

Oana Roman nu lipsește niciodată de la diverse evenimente. Mereu în centrul atenției, vedeta este o veterană a evenimentelor mondene, petrecerilor și... nunților! Tocmai la o nuntă a fost și sâmbătă seară, acolo unde a furat toate privirile.

Prezentă la un eveniment, Oana Roman s-a îmbrăcat cu o superbă rochie în nuață piersică. Lungă până în pământ, cu mâneci dantelate, i-a pus în valoare silueta cea nouă, așa cum au remarcat și prietenii virtuali, care nu s-au sfiit să îi lase tot felul de comentarii de apriecere.

„Ești superbă! / Ești perfectă! Rochia îț vine divin! / Ești fără de cusur! O doamnă adevărată!”, au fost câteva dintre comentarii.

Câte kilograme a slăbit Oana Roman

Toți cei care o cunosc pe Oana Roman au sesizat, fără dar și poate, că a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Vedeta a reușit să dea jos 8 kilograme, însă nu atribuie acest merit vreunei diete anume. Oana Roman a explicat că stilul ei de viață haotic a făcut ca pur și simplu să nu mai aibă timp de nimic.

„Am slăbit 8 kilograme, dar cel mai bine se vede schimbarea în centimetri. Mai exact, la haine se vede, acum port cu două mărimi mai puțin. La modul că îmi cad pantalonii vechi de pe mine. Am făcut proceduri de slăbit – masaje și tratamente corporale – si, de aceea, se vede mai mult în centimetri”, povestea Oana Roman.

Dacă acesta este cazul, înseamnă că vedeta va mai continua să slăbească, un lucru care nu poate fi decât încurajat!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro